Købevejledning til Brick Owl

Uanset om du har forlagt en del fra et sæt, eller du ønsker at tilføje en ny udvidelse til dit Lego-hus, er du kommet til det rigtige sted! Du har et par muligheder for at prøve at finde de dele, du har brug for. Brick Owl er en markedsplads bestående af mange forskellige Lego butikker, så der er et par forskellige måder at købe dele på Brick Owl.

At købe

Køb fra én butik

Hvis du kun har brug for få varer, kan du søge efter en vare i Kataloget øverst på siden. Du kan derefter klikke på en vare og rulle ned for at se alle de tilgængelige butikker. Du kan derefter klikke dig videre til den butik og tage et kig rundt i butikken og tilføje varer til din indkøbskurv i butikken. Du kan derefter betale direkte i den butik.

Køber fra flere butikker

Du kan også tilføje varer til indkøbskurven i forskellige butikker. Hver butik vil have sin egen indkøbskurv. Du kan holde styr på dine butikskurve ved at klikke på dit brugernavn og klikke på "Butikskurve". For at hjælpe dig med dette, når du ser på varer i kataloget, hvis du allerede har en indkøbskurv med en bestemt butik, vil denne butik blive fremhævet.

Køb fra flere butikker ved hjælp af Katalogkurven

Hvis du har mere end et par varer at købe, men mindre end 50, kan du bruge Katalogkurven. Når du ser på varer i kataloget, bør du se turkise vognknapper. Du kan klikke på dem for at tilføje forskellige varer til din katalogkurv. Når du har fået det, du har brug for, kan du gå til din katalogkurv, hvor du forhåbentlig kan se Brick Owls bedste kombination af butikker at købe delene fra. Forudsat at alt er gået godt, kan du derefter klikke på den grønne knap til højre for at tilføje alle varer til butikskurvene. Butikskurve er kurvene i selve butikkerne. Du kan derefter gå til de enkelte butikker for at gå videre til kassen i disse butikker.

Køb fra flere butikker ved hjælp af en ønskeliste

Endelig, hvis du har mange varer at købe, giver Ønskelisteværktøjerne dig den mest fleksibilitet og kontrol. Når du er logget ind, kan du søge efter varer i kataloget . du skulle se en fane med ønskeliste på varen, som du kan bruge til at tilføje varer til din ønskeliste. Når du har fået alt, hvad du har brug for på din ønskeliste, kan du bruge værktøjet til køb af ønskelister til at finde den bedste kombination af butikker at bestille delene fra. Ved hjælp af værktøjet, kan du derefter tilføje varen til indkøbskurven i disse butikker. Du skal derefter gå til de enkelte butikker for at gå videre til kassen i disse butikker.

At finde dele

Søge efter navn

Hvis du har en idé om, hvad delen hedder, er det nemt, og du kan bare søge øverst på siden. Alternativt, hvis den har nogle knopper på det, kan du søge efter mængden af knopper, for eksempel "2 x 4".

Søger på ID

Hvis du forsøger at udskifte en del, er en anden mulighed at tage et kig på bagsiden af vejledningen, hvor du skal finde alle delene sammen med deres "Lego varenumre", som nemt kan søges efter. Hvert af disse varenumre er farvespecifikke, så det burde tage dig direkte til den rigtige del. Nogle gange, hvis du er heldig, er der et ID-nummer støbt ind i bunden af en del

Se efter lagerbeholdningen

Hvis du tilfældigvis kender et sæt, som delen kommer i, kan du, hvis du søger efter sættet, klikke på knappen "Se inventar" og finde delen i sættet på den måde

Søg efter billede

Hvis du har en smartphone, kan du bruge Instabrick-appen til at prøve at søge efter en del ved hjælp af dit telefonkamera. Det fungerer bedst med en enkelt del på en hvid baggrund.

Kommer du ikke videre?

Gennemse nogle af delkategorierne, og forhåbentlig finder du det, du har brug for

Spørgsmål?

Hvordan fungerer forsendelsen?

Da Brick Owl er en markedsplads bestående af mange forskellige Lego-butikker, har hver butik deres egne forsendelsesomkostninger. Disse vises normalt i indkøbskurven, men nogle gange skal du først anmode om et tilbud under checkout-processen. Brick Owl butikker sender til hele verden.

Er delene ægte Lego?

Ja, vi tillader kun salg af officielle Lego-genstande på Brick Owl. De fleste butikker får deres nye dele ved at åbne nye Lego-sæt og adskille alle brikkerne.

Kan jeg åbne en butik?

Ja, se salgshjælpssiden

Ellers andet

Kontakt os